Information till dig som ska flytta

Vid månadsskifte är det många hyresgäster som besöker oss för att hämta och/eller lämna nycklar. Med anledning av Covid-19, så hjälps vi åt att minska smittspridningen genom att inte möta fler personer än nödvändigt genom följande steg:

  1. Lämning av nycklar sker mellan klockan 7.00 -12.00.
  2. Hämtning av nycklar sker mellan klockan 12.00 -16.00. Ett tips är de flesta brukar komma mellan kl. 12 och 14, om du kan justera din tid för hämtning så gör gärna det.
  3. Vid nyckellämning och/eller nyckelhämtning kommer vi för närvarande att dela ut nummerlappar vid ingången och be dig att vänta utomhus om det är kö.
  4. Boka gärna ett besök tidigare eller senare. Om du har möjlighet att lämna dina nycklar innan månadsskiftet eller hämta dina nycklar efter månadsskiftet så får du gärna boka en tid genom att kontakta oss via e-post på kundcenter@kfast.se eller telefon på 016-16 75 16 för att boka en tid. På så sätt slipper du att besöka vårt Kundcenter samtidigt som många andra hyresgäster.

Tänk på:

  • Besök vårt Kundcenter själv och ta inte med sällskap i onödan.
  • Besök inte vårt Kundcenter om du har några sjukdomssymptom eller tillhör en riskgrupp. Ge fullmakt åt någon annan som kan hämta eller lämna dina nycklar. Medtag ID för både kontraktsinnehavaren och budet.

Vi tackar dig för att vi tillsammans hjälps åt att minska smittspridningen.
Tillsammans har vi trygghet, service och utveckling i fokus.

Telefon och webb kan bidra till minskad smittspridning

Mina sidor
Mina sidor kan du till exempel göra felanmälan, se status på tidigare felanmälan, se din hyresavi och anmäla intresse på lediga lägenheter.

016-16 75 16
Du är välkommen att ringa till Kundcenter angående felanmälan, uthyrning och övriga frågor.

kundcenter@kfast.se
Det går även bra att ställa frågor via e-post om du föredrar det. Vi läser inkommande e-post varje arbetsdag och svarar så snart vi kan.

Digitala möten
Vi kan även erbjuda dig personliga möten via teams.

Om du har ett ärende som inte går att lösa via telefon, e-post, webb eller via teams så kommer vi även erbjuda möjlighet att boka ett besök.