Till nyhetsarkivet

Vi söker en HR Business Partner

2021-06-04

Vill du vara med och utveckla vårt bolag och på så sätt även utveckla Eskilstuna? Vi vill nu stärka upp enheten för HR, kommunikation och marknad med en skicklig HR Business Partner. Enhetens mål är att stärka och utveckla bolagets varumärke – både internt och externt. Totalt arbetar 7 personer på enheten varav tre personer arbetar nischat mot HR-frågor. Du är direkt underställd chef för HR, kommunikation och marknad.

Arbetsuppgifter

Som HR Business Partner ansvarar du operativt för HR-frågor för verksamheten som bedrivs ute i våra olika lag. Ditt fokus kommer vara att arbeta nära verksamheten och vara ute på våra olika arbetsplatser i Eskilstuna. Som HR Business Partner arbetar du brett inom hela HR-området och du kommer att vara en viktig del av vårt HR-team som bygger och utvecklar bolagets HR-process. Hos oss har du stora möjligheter att vara med och utveckla hur HR-arbetet bedrivs såväl strategiskt som operativt.

I arbetet ingår bland annat att:

  • digitalisera och utveckla arbetssätt
  • stötta och coacha chefer med tillämpning av lagar, avtal och policys
  • arbetsmiljöfrågor, hållbart arbetsliv och hälsa
  • förändringsleda prioriterade projekt
  • stötta organisationen i arbetsrättsliga ärenden
  • fackliga förhandlingar
  • coacha chefer
  • lönesättning, lönerevisioner

Vi är tillsammans på väg in i en av våra största förändringsresor någonsin och att utveckla modernare arbetssätt är ett arbete som intensifierats under det sista året och som kommer vara i fokus för bolaget de närmaste åren. Här har du en fantastisk möjligheten att få vara med på denna spännande resa. Rollen är bred och du kommer ha en viktig roll i arbetet med att bidra till vår frisknärvaro och en arbetsmiljö i världsklass med utgångspunkt i vår värdegrund trygghet, service och utveckling. Vi har riktigt roligt på arbetet och här jobbar vi tillsammans!

Är du redo för en ny utmaning? Vill du vara med och utveckla Eskilstuna? Då kan detta vara en roll för dig! Du är varmt välkommen med din ansökan senast 17 juni genom HR Business Partner sökes

 

Kontaktpersoner
Sandra Råsberg
Chef HR, marknad och kommunikation
016-16 75 56
sandra.rasberg@kfast.se

Åsa Sollén
Rekryteringskonsult
016-710 28 13
asa.sollen@eskilstuna.se

Gör en ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan senast 17 juni genom HR Business Partner sökes