Skapa ditt eget sommarjobb 2021

Bara fantasin sätter gränser!

Du som är 13 – 19 år kan skapa ditt eget sommarjobb hos oss genom att hitta på en aktivitet för våra hyresgäster under sommaren. Det kan exempelvis vara att hålla en språkkurs eller hundskola, anordna basketträning, öppna målarstudio eller sätta upp en teaterföreställning. Bara din fantasi sätter gränser för vad sommarjobbet skulle kunna vara. Ni kan förstås också vara flera som gör aktiviteten tillsammans.

Till dig som sökt till Skapa ditt eget sommarjobb

I år fick vi in totalt 102 ansökningar. Den 28 april hölls audition för 15 härliga grupper som sökt chansen att skapa sitt eget sommarjobb. Grupperna bestod av drivna ungdomar som bjöd på bra presentationer och idéer. Juryn valde att gå vidare med 12 grupper. I maj kommer de att få vara med i en digital informationsträff och i juni kommer de få börja sina sommarjobb. Vi ser fram emot många roliga aktiviteter i våra områden som är ledda och planerade av ungdomarna.

Ansökningstiden för årets skapa ditt eget sommarjobb löpte ut 21 mars. Missade du att ansöka i år är du varmt välkommen med din ansökan nästa år.

Hoppas vi ses i sommar!

Ansökan

Ansökan till Skapa ditt eget sommarjobb löpte ut den 21 mars.
 

Övrigt

Vi på Kfast förhåller oss till folkhälsomyndighetens restriktioner gällande covid-19. Det innebär att samtliga sammankomster (så som audition, informationsträff och tecknande av anställningsavtal) kommer att ske genom digitala lösningar och/eller uppdelning av grupper för att förhålla oss till folkhälsomyndighetens restriktioner. Majoriteten av våra sommarjobb brukar hållas utomhus. Behöver du som sommarjobbare hjälp att tänka ut en säker lösning för din aktivitet finns vi som stöd.