överblicksbild på Hällbys nya lägenhetshus

Hällby

I Hällby har vi byggt 32 nya hyreslägenheter. Det finns 2 hus med 4 våningar med lägenheter om 2 och 3 rum och kök. I samband med byggnationen har vi byggt upp en plats för aktiviteter, satt upp ny belysning och fler parkeringsplatser i området.

Lägenheterna är ljusa och rymliga och alla lägenheter är utrustade med balkong eller uteplats. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett. Köken är utrustade med glashäll, ugn samt diskmaskin. I taken finns nya lamputtag som smalare än i äldre hus. Lägenheterna har kyl och frys bredvid varandra. Intill husen finns parkeringsplatser och cykelplatser. Husen är byggda med högt ställda miljökrav och materialval görs utifrån databasen Sunda hus. Lägenheterna är energieffektiva och har individuell mätning av varmvatten.

Hällby ligger cirka åtta kilometer sydväst om Eskilstuna centrum. Det är ett trevligt litet samhälle med många barnfamiljer och villor. Som boende i Hällby har du nära till naturen. Här finns fina strövområden och goda möjligheter till skidåkning när snön väl lägger sig. Gillar du att spela fotboll finns det både grus- och gräsplaner vid Gustavsborg och vid Hällby IP.

Välkommen hem!

Följ med in i en lägenhet på 3 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 3 rum och kök? Häng med i filmen och se hur en lägenhet ser ut.
 

Följ med in i en lägenhet på 2 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 2 rum och kök? Häng med i filmen och se hur en lägenhet ser ut.
 

Digital rundvandring

Du är varmt välkommen på en digital rundvandring i två lägenheter, en på 2 RoK och en på 3 RoK! Kika runt och känn dig som hemma. Observera att rundvandringarna bara är exempel på hur det kan se ut. Våra lägenheter har balkong/uteplats vid vardagsrummet.

Har du problem med att se rundvandringarna nedan? Prova att byta webbläsare.

Gör en rundvandring i 3 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 3 rum och kök? Ta en digital rundvandring och se dig omkring för att se hur en lägenhet skulle kunna se ut.

 

Gör en rundvandring i 2 rum och kök

Är du intresserad av en lägenhet med 2 rum och kök? Ta en digital rundvandring och se dig omkring för att se hur en lägenhet skulle kunna se ut.

 

Projektbilder

Bilderna som presenteras är både exempelbilder från Sveriges Allmännyttan och fotografier tagna under projektets gång. Våra lägenheter har balkong/uteplats vid vardagsrummet.

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 32
Storlek: 2-3 rum och kök
Byggstart: Sommaren 2019
Planerad inflyttning: November 2020
Entreprenör: JSB
Hyra: 8 357 kr – 9 773 kr
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Uthyrare
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post