Norra Munktellstaden

I kvarter Nätet i Norra Munktellstaden byggde vi sex punkthus med totalt 97 hyreslägenheter. Husen har garage under jord. Bostäderna ligger i anslutning till Munktellstaden som med sin unika och historiska miljö också är en levande stadsdel med kultur, idrott och fritid. Lägenheterna är ljusa och rymliga, samt byggda med högt ställda miljökrav och materialval. Nästan alla lägenheter är utrustade med balkong eller uteplats. Välkommen hem!

Nätet är ett stort område där det totalt planeras nio kvarter med runt tusen nya bostäder. Kommunfastighets sex hus är byggda i hörnet där Gränsgatan och Eleonoragatan korsar varandra. De övriga kvarteren kommer att byggas av andra fastighetsbolag. Det ska även byggas äldreboende och en förskola i området.

Alla våra hus har fem våningar och totalt finns 97 lägenheter, från ettor till fyror. Lägenheterna får en öppen planlösning och inredningen kommer bland annat att bestå av parkettgolv samt kakel och klinker i badrummet. Alla lägenheter får egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Första spadtaget togs i december 2016 och husen och första inflyttning var under 2018. De är klassificerade med Miljöbyggnad Silver vilket bland annat innebär miljövänliga materialval och låg energiförbrukning.

 

Karta

 

Projektbilder

Korta fakta

Antal lägenheter: 97
Storlek: 14 ettor, 38 tvåor, 40 treor, 5 fyror
Byggstart: December 2016
Första inflyttning: December 2018
Entreprenör: PEAB
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
072-3863137
Skicka e-post