Västra Munktellstaden

I Västra Munktellstaden kommer det att byggas totalt 400 nya bostäder. I den andra etappen kommer vi att bygga 66 hyresrätter medan Riksbyggen och RG Förvaltning bygger bostadsrätter. Läs gärna mer om Västra Munktellstaden här!

Å-nära med åh-känsla

Här kan vi snart erbjuda bostäder i ett område som är nära historien och stadens ursprung. Här bor du med upplevelser, kultur, idrott och fritid som granne. Här har du gångavstånd till centrum med placering precis intill Eskilstunaån i bästa solläge. Här får du närhet till förskola, butiker, restauranger och företag. Här finns din vardag. Här är du hemma. Välkommen till Västra Munktellstaden!

Lägenhetsväljare

Här kan du se vilka lägenheter som fortfarande finns kvar att hyra och även de lägenheter som redan blivit uthyrda. De grönmarkerande lägenheterna finns fortfarande kvar för uthyrning, de gul markerade är bokade och i processen att bli uthyrda och de röd markerade är lägenheter som redan är uthyrda. Har du problem med att se rundvandringen? Prova med följande länk eller testa att byta webbläsare.

Digital rundvandring

Än är inte huset helt klart, men tills dess är du varmt välkommen på en digital rundvandring i en av våra treor i Västra Munktellstaden! Kika runt och känn dig som hemma. Har du problem med att se rundvandringen? Prova med följande länk eller testa att byta webbläsare.

 

Karta

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 66
Storlek: 1-4 rum och kök
Planerad byggstart: December 2019
Planerad inflyttning: Vinter 2021
 

Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor hittar du här!
 

Kontakta oss

nya-hem_annette_lars-erik

Lars-Erik Mauritz

Marknadsassistent, Nya hem
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post