Edvardslundsgatan 3-5

Renovering i Edvardslund

151 lägenheter på Edvardslundsgatan 3-5 kommer att genomgå en omfattande renovering under 2021 – 2023. Stambyte görs i samtliga fastigheter och samtidigt blir det renovering av kök och badrum, omdragning av el, säkerhetsdörrar, postboxar, med mera.

Renoveringen påbörjas i augusti 2021 och beräknas vara klar i slutet på 2023. Fastigheterna delas upp i etapper och arbetet i varje lägenhet kommer att ta cirka tio veckor. Vi kommer att presentera en tidplan för varje adress och trappuppgång så fort tidplanen är fastställd.

Dessa fastigheter byggdes under 1960-talet och det är nu hög tid att göra stambyte, med mera. Rörstammarna som leder varm- och kallvatten samt avloppsvatten behöver bytas med jämna mellanrum för att undvika vattenläckor.

Vad händer just nu?

Godkänna standardhöjande åtgärder
Inom de närmaste veckorna kommer vi att skicka ut en blankett till dig, för att du behöver godkänna de standardhöjande åtgärder som vi kommer att göra i samband med stamrenoveringen i din lägenhet. Blanketten kommer att skickas som ett rekommenderat brev som du får kvittera ut hos ett postombud. Standardhöjande åtgärder kommer att innebära en hyreshöjning.

Färgval
Ni hyresgäster kommer även att bli kallade till ett färgvalstillfälle för att välja färg på köksluckor, bänkskiva, väggfärg och golv i kök samt golvklinker i badrum.

 

Bilder

Vi presenterar exempelbilder på hur en renovering kan se ut.

 

Korta fakta

Start: Augusti 2021
Klart: December 2023
Antal lägenheter: 151
 

Kontakta migOm du har frågor om renoveringen är du välkommen att kontakta mig, Michella Haddad.
Skicka e-post till mig.
Ring mig på: 016-16 94 07

Stamrenoveringar

Vill du veta hur det går till när vi stamrenoverar? Läs om vad stamrenoveringar innebär och vad som händer under tiden.