Nyproducerad lägenhet i centrala Torshälla

Torshälla +65

Vi skapar mer plats för liv i Torshälla genom att bygga nya 16 hyresrätter och 1 övernattningslägenhet på plan 2 och 3 på Brogatan 13 på Östra torget.

Vi bygger om lokalen på våning 2 och 3 som tidigare har använts som kontorslokaler och omvandlas till 17 trevliga lägenheter för +65. Det kommer att bli 15 lägenheter om 2 rum och kök, 1 lägenhet om 3 rum och kök samt 1 övernattningslägenhet. I samband med byggnationen kommer vi att förändra den befintliga innegården på Brogatan 13 och Levins Gränd 2 till en härlig plats med växtlighet. Går allt som planerat kommer lägenheterna att vara klara till sommaren 2021.

Lägenheterna är ljusa och rymliga. Väggarna är vitmålade och golven i ekparkett. Köken är utrustade med spishäll, ugn samt diskmaskin. Lägenheterna har kombinerad kyl och frys. Badrummen är täckta i kakel och klinker och är inredda med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I huset kommer det att finnas hiss både på framsidan och in till baksidan samt automatiska dörrar. Lägenhetsförråd och rullstolsförråd kommer att finnas i källaren. Intill husen kommer det att finnas parkeringsplatser och cykelplatser. Busshållplats finns precis utanför entrén. Husen byggs med högt ställda miljökrav och materialval görs utifrån databasen Sunda hus. Lägenheterna blir energieffektiva och får individuell mätning av varmvatten.

Torshälla ligger cirka sju kilometer från Eskilstunas stadskärna och har ett centrum med affärer, apotek, restauranger med mera. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll.

Välkommen hem!
 

Projektbilder

 

Korta fakta

Antal lägenheter: 17
Storlek: 2-3 rum och kök
Byggstart: Maj 2020
Planerad inflyttning: Sommar 2021
Entreprenör: PEAB
 

Kontakta oss

Uthyrare Lars-Erik och Alexandra

Lars-Erik Mauritz

Uthyrare
016-16 75 27
Skicka e-post

Alexandra Salin

Uthyrare
016-16 75 85
Skicka e-post

Karta